Wat doe je nou eigenlijk met Diezx Agency Dies? 

 

Het begon op mijn 18e (nu 17 jaar geleden) met Danceagency, dit bedrijf kwam voort uit mijn dansopdrachten.

Ik begon met freelance opdrachten en voor ik het wist had ik een showteam opgezet inclusief mijn eigen dansschool in Amsterdam.

Ik verzorgde danseressen, dansers, entertainment en modellen voor verschillende opdrachten en was uniek door niet ‘in dezelfde vijver’ te vissen, maar verder te zoeken naar nieuw talent.

 

Tijdens het uitgaan sprak ik meiden aan die ik de entertain factor vond hebben en ik gaf ze les in mijn studio. Dit was vaak een groot succes. Denk aan opdrachten voor grote festivals zoals Dance Valley, Ex Porn Star en Crazyland. Maar ook DJ live acts, videoclips, bandjes, RTL programma’s, bedrijfsfeesten enz. 

Fotograferen en video's maken is altijd een hobby geweest. Tijdens mijn boekingen begon ik ook filmpjes te maken van de danseressen, entertainers & modellen. Voor onze eigen kanalen en ook voor de klanten. 

De klanten vonden dit fantastisch, ik maakte net even wat andere videos dan de echte fotograven en filmcrew, juist omdat je ook zag wat er backstage gebeurde. En ik het persoonlijk maakte. 

 

Diesna wil je voortaan filmpjes maken? Uhm ja natuurlik wil ik dat, alweer van mijn passie mijn werk maken! Eerst dansen en nu filmpjes maken. Ik kon mijn geluk niet op en begon hier vol passie aan.

 

Ook op mijn youtube kanaal besloot ik 1 keer per week een video te plaatsen. Mensen begonnen mij te volgen. Mijn privé leven kwam steeds meer tevoorschijn. Iets waar ik nooit moeite mee had omdat ik eigenlijk toch altijd al een open boek ben. 

Ik wilde zwanger worden en ook dit vond ik geen probleem om te delen. Toen stapte ik naar een Agency toe voor hulp. De hulp die ik nu ook zou willen geven als mensen naar mij toe komen. Rustig aan kwamen er steeds meer kijkers bij. Maar de aantallen hielden mij niet zo bezig, omdat ik het gewoon zo ontzettend leuk vond. 

 

Toen werd ik benaderd door een grote Agency, en werd ik voor het eerste gevraagd voor campagnes. Wow hier kwam ik in een wereld terecht waar ik echt helemaal niets van snapte. Dit heeft mij echt de nodige fouten en struggles opgeleverd. Moeilijke en soms pijnlijke momenten. Momenten waar ik anderen voor wil behoeden. Ze waren niet nodig geweest als ik iets meer begeleiding had gehad. Mensen met een passie verder helpen is daarom mijn volgende droom. Iets wat toch weer terug komt, net zoals het bij het dansen is gegaan. Eerst begon ik zelf met dansen en daarna besloot ik anderen een podium te geven en te helpen. Nu wil ik dat exact bereiken met mijn Diezx Agency 2.0. Al mijn ervaringen delen die ik heb opgedaan in het maken van de afgelopen 800 video’s en 13 miljoen weergaven. 

 

Leuke non fictie video’s, vlogs, reels, podcasts & online serie’s die echt een persoon laten zien. En niet alleen dat perfect geshopte fotootje of gepresenteerde programma. Hoe kun je nog authentiek zijn. Authenticiteit is key!

Het verschuift snel. Kijk maar naar de komst van Tik tok en Reels. Steeds meer korte video's gaan de overhand nemen op social media. Het wordt steeds meer online entertainen, en laat dit nou net al 17 jaar mijn beroep zijn. 

Het probleem bij het opstarten van campagnes zie ik goed door de ogen van een influencer die ik nu 3 jaar ben. De Agency's komen vaak met een voor bedachte briefing van hoe iets gedaan moet worden. Dit gaat ten koste van de creativiteit van de influencer. En is helemaal niet authentiek meer. Hoe langer ik campagnes deed hoe meer ik dit tegenkwam. 

 

Ik snap natuurlijk wel wat het merk of bedrijf wilt. Als een speer.. op de juiste doelgroep af. Voor naamsbekendheid of voor directe sales. De cijfers omhoog krijgen. Maar hoe doe je dat op een goede manier? Laten wij het hier over hebben. Vraag een idee aan. 

My story.

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Pinterest
  • Tumblr Social Icon
  • Instagram

Diezx Agency

Diesna Loomans

Wagenweg 1E
1442 BX PURMEREND

Mail