Bedrijven.

Als een speer op de doelgroep af binnen een platform als tik tok is veel bedrijven nieuw. 

Als jij als bedrijf een contentcreator wilt inzetten dan hoeft daar niet per se een groot budget of groot bereik aan te pas te komen.

Het gaat er vooral om dat je via de influencer de juiste persoon of de juiste personen bereikt.

Onze poule van contencreators bestaat uit een kleine selectie micro-influencers. Bij deze groep is de doelgroep vaak specifiek en meer  ‘dedicated’. De micro-influencers maken dan ook content die onderscheidend is en vaak is opgezet vanuit een passie. Denk hierbij aan contentcreators die een bepaalde baan of hobby hebben, een ongewone levensstijl hebben of hun volgers meenemen in hun traject om iets te bereiken in het leven.

Voor een bedrijf is het dus erg aantrekkelijk om een samenwerking aan te gaan met een micro-influencer waarvan de doelgroep dezelfde kenmerken heeft als jouw klanten.

Bovendien kunnen we bij Diezx Agency, als je dat wenst, een campagne groots opzetten. Juist omdat we een klein team zijn, kunnen we effectief en snel samenwerken en onze krachten bundelen. Als jouw doelgroep wat breder is, dan kunnen we een campagne uitrollen die geplaatst wordt bij meerdere influencers uit onze poule. Bereik jouw doelgroep op een effectieve manier!

retro Girls

see ya soon!