About Diezx. social media academy

verjaardag van de Collage

De 10 talenten die Diezx Agency vertegenwoordigt zijn ‘online contentcreators’, oftewel: creatievelingen die zichzelf en/of hun werk via digitale kanalen presenteren en een fanbase hebben. Deze creatievelingen ken jij misschien ook wel als ‘influencers’.

Diezx Agency koppelt contentcreators en bedrijven en bewerkstelligt influencermarketing.


Bij influencermarketing zet een bedrijf of merk een online contentcreator (influencer) in om via de kanalen van deze creatieveling naamsbekendheid te krijgen. Je denkt nu misschien aan posts op Instagram of vlogs op YouTube. Dit soort content is inderdaad geschikt voor influencermarketing. Maar tegenwoordig maken influencers nog veel meer soorten content. De naam ‘online contentcreator’ zegt het al: de creatieveling bedenkt en creëert verschillende producties voor op het internet.

 

Denk bij die producties aan bijvoorbeeld podcasts en livestreamsessies of video’s waarbij creators originele formats en series bedenken. Bij het opzetten van alle verschillende soorten content geldt dat er een bepaald merk of bedrijf onder de aandacht kan worden gebracht zodat het merk of bedrijf bekendheid krijgt bij de fanbase. Er wordt dan een zogeheten ‘campagne’ opgezet.

 

Die fanbase van een contentcreator is er niet zomaar. Die is gegroeid, doordat de contentcreator zich onderscheidt. Elke contentcreator heeft iets wat hem of haar uniek maakt. Dat unieke overtuigt een fan om hem of haar te volgen. Dat is vervolgens weer aantrekkelijk voor bedrijven. Want jouw doelgroep en jouw content sluit wellicht beter aan bij de waarden van een bedrijf dan contentcreatie van iemand anders. Wij begeleiden de contentcreators in hun unieke contentcreatie. ​


Diesna Loomans is zelf een contentcreator en gebruikt haar kennis om  andere contentcreators te begeleiden.

 

Ze heeft een YouTubekanaal waar ruim 800 video’s opstaan die ondertussen 15 miljoen keer zijn afgespeeld. Ruim 45.000 mensen zijn geabonneerd op haar kanaal en ze bereikt 105.000 kijkers. heeft een totaal bereik 105.000 mensen. Diesna heeft op Instagram 35.000 volgers.

Vier jaar geleden begon Diesna als contentcreator. Daarvoor had zij een bureau waarmee ze danseressen scoutte en managede. Dat werk zet ze nu voort, maar dan met contentcreators.

Ze maakte meerdere series, vlogs en podcasts en heeft tevens ervaring opgebouwd in het maken van videocontent voor social media. Met haar jarenlange ervaring heeft zij de vaardigheden n huis om net even wat extra aandacht besteden aan het uitwerken en aansturen van een samenwerking/campagne.

Diesna heeft een grote liefde voor het vertellen van echte verhalen en het helpen van anderen in het uitwerken van hun creatie en passie. Zij wil haar talenten vooral ‘zichzelf’ laten zien.


De werkwijze


Wij hanteren drie pijlers voor de werkwijze. Dat zijn: Teamspirit, Transparantie en Vertrouwen.

Diezx Agency staat voor kwaliteit en niet voor kwantiteit. Oftewel: onze stal van de agency is niet heel groot, maar de contentcreators die wel in huis zijn, zijn uniek. Ze hebben een eigen, specifieke en ‘dedicated’ doelgroep, waardoor een concrete doelgroep kan worden benaderd.

Bovendien is het team op elkaar ingespeeld. De contentcreators worden ook onderling aan elkaar gekoppeld. Oftewel, een bedrijf kan een grote campagne aangaan met alle contentcreators. Op die manier wordt er doelgericht en effectief gewerkt.

Roze Gradient Circle
IMG_6537_edited.jpg
Head of Diezx Agency:
Diesna Loomans
Radio
x van diezx.png
x van diezx.png
x van diezx.png
Zo%20veel%20te%20vertellen!!%20Maar%20no
diesna%20diezx_edited.jpg
IMG_6868%202_edited.jpg